GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

NEM! A kozmetikai termékek és kozmetikai összetvők állatokon történő tesztelését az EU szabályai tiltják. A Nature Box természetesen eszerint cselekszik. Termékeinket a gyártási folyamat egyik pontján sem teszteljük állatokon. Boldogan jelenthetjük ki, hogy termékeink teljesen vegánok.

IGEN! Minden Nature Box formula 100%-ban vegán. Formuláinkban nem használunk állati eredetű termékeket, melléktermékeket vagy származékokat. Ezzel pedig természetesen azt is értjük, hogy NEM tesztelünk állatokon - ahogy ezt a szabályozások tiltják.

A Nature Box nem használ mikroműanyagokat mint például mikro-gyöngyök, homályosítók, beleértve az alábbiakat: Acrylate, Polyquaternium, Methicone, Siloxane, Polyamide, Polyimide and Ethylen-vinylacetat. Fúj, még nevük sem környezetbarát. Emellett pedig körkörös gazdaságra törekszünk, hogy termékeink csomagolásától ne helytelenül váljunk meg, amivel még több mikroműanyag keletkezne.

A pálmamagolaj elengedhetetlen alapanyag a felületi aktívok esetében (pl. a leöblítendő, tisztálkodáshoz használt termékek). Mi a Nature Box-nál hiszünk abban, hogy a pálmaolaj fontos szerepet játszik termékeinkben, de fontos szem előtt tartanunk a szüretelés megfelelő módját. Éppen ezért a Nature Box a Solidaridad-dal összefogva világszerte támogatja a helyi termesztőket a fenntarthatóság jegyében.

A Nature Box minden komponense a Henkel erősen felelős beszerzési sztenderdjeinek van alárendelve. Felelős beszerzési folyamat tekintetében két projekt van érvényben (a Solidaridad civil szervezetet támogatva, a "mass balanced" modelljét követve használunk pálmaolajat. Emellett szintén "mass balanced" guárbabot integrálunk, a Technoserve civil szervezetet támogatva). A Nature Box flakonjai 98%-ban újrahasznosított műanyagból készültek, melyeket a Plastic Bank szervezettel együttműködve a tengerpartoktól és szárazföldről gyűjtöttek össze.

Az újrahasznosítás a helyi törvényeknek van alárendelve, ezért nemzetközileg nem meghatározható az újrahasznosíthatóság mértéke. Elméleti alapon, az anyag szemponjából a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható.

A Henkel elkötelezett, hogy csökkentse ökológiai lábnyomát a termékek életciklusának minden szakaszában. A kiöblítendő termékek esetében a legbefolyásolóbb tényező a fogyasztók otthonában elhasznált víz. A kezdeményezés célja, hogy motiválja a fogyasztókat a felelős vízhasználatra, miközben termékeinket használják. További információk elérhetők az alábbi linken:https://www.smarterinitiative.com/en/home.html.

A hidegen préselt olajok az óvatos, minimum hőmérsékleten történő sajtolási folyamatnak köszönhetően prémium olajoknak tekinthetők. Az olajok nincsenek finomítva és további feldolgozáson sem esnek át, így megőrzik a bennük rejlő értékes vitaminokat és antioxidánsokat. A hidegen préselt olajok ismertek arról, hogy egyszeresen telítetlen zsírsavak és E vitamin segítségével puhává és hidratálttá teszik a bőrt és a hajat.

HIDEGEN PRÉSELT OLAJOK A MELEG ZUHANY ALÁ

Kíváncsi vagy, hogy a hidegen préselt olajok mitől olyan különlegesek? Hadd meséljük el, hogy milyen eljárással nyerik ki az értékes olajokat és ezek hogyan ápolják a hajadat.

BÚCSÚT INTÜNK A SZILIKONOKNAK & A MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEKNEK

Termékeink szilikon és mesterséges színezék mentesek.

KIEMELT TERMÉKEINK

HŰSÖLJ, AKÁRCSAK HIDEGEN PRÉSELT OLAJAINK

Azon gondolkozol, hogy mik is azok a hidegen préselt olajak? Hagy meséljük el, hogyan is kerülnek ezek az értékes olajak kivonásra és mik is az előnyeik.

KIVÁNCSI VAGY AZ ÖSSZETEVŐKRE? EZT NÉZD!

Hidegen préselt olajok, stabilizálók, hidroxi-etilcellulóz, karbomer, xantángumi… érdekel, mik ezek?