PARTNEREINK

A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A MI ÜGYÜNK, ÉS TESZÜNK IS ÉRTE.

TÁRSADALMILAG FELELŐSNEK LENNI. EZ TERMÉSZETES. #THATSNATURAL

2017-ben indult útjára együttműködésünk a Plastic Bank-kal, jelenleg pedig folyamatban lévő projekteket támogatunk Haiti-ben, a Fülöp-szigeteken és Indonéziában. Egyiptomban jelentősen hozzájárulunk több mint 400 Plastic Bank gyűjtőhely infrastrukturális fejlődéséhez. Közös célunk, hogy csökkentsük az óceánok területén található műanyaghulladék mennyiségét, miközben segítünk jobbá tenni a szegénységben élők életét - kifejezetten azokban az országokban, ahol a hulladékkezelés infrastruktúrája kevésbé kiépült. A helyi lakosok kijelölt központokba vihetik az összegyűjött műanyagot, amiért cserébe pénzt, árut vagy szolgáltatást kapnak. Ezt követően ezeket az anyagokat Social Plastic-ként integráljuk ismért a műanyag értékláncba, melyből többszáz tonna kerül felhasználásra csomagolásainkban.

A GUÁRBAB TÖRTÉNETE

A guárbab vagy csomósbab egy olyan összetevő, mely ápolja a hajat és a bőrt is, mely a Nature Box termékekben 2017 óta megtalálható. A Nature Box Indiában Bikaner sivatagi kerületében, az indiai Rajasthánban támogatja a guárbab ültetvényeken dolgozó farmereket, ahol megtanulják hogyan kell megfelelően guárbabot termeszteni és például olyan társadalmi támogatást is kapnak, mint például, hogy hogyan alakítsanak ki saját kertet.

A KICSI DE ERŐS GUÁRBAB

A FENNTARTHATÓ GUÁRBAB KEZDEMÉNYEZÉS NEM CSAK FENNTARTHATÓ ÉRTÉKLÁNCOT TEREMT A GUÁRBAB SZÁMÁRA, HANEM EMELLETT JAVÍTJA A FARMEREK ÉLETSZÍNVONALÁT IS: AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS NÖVELI A FARMEREK BEVÉTELÉT, HOZZÁJÁRUL A KÖRNYEZETI LÁBNYOM CSÖKKENTÉSÉHEZ ÉS A NŐK ÖSZTÖNZÉSÉHEZ.

You need to accept cookies to play this video

A PÁLMAOLAJ TÖRTÉNETE

A Solidaridad-dal együttműködve küzdünk a pálmaolaj fenntartható betakarításáért. A Solidaridad egy nemzetközi fejlesztési szervezet, amely világszerte támogatja a földműveseket abban, hogy a pálmaolajat fenntartható módon tudják betakarítani. Fedezd fel nigériai projektjüket, melynek során kisgazdákat képeznek és támogatnak a pálmaolaj fenntarthartható termesztése során. Ez lehetővé teszi, hogy a földművesek növelni tudják produktivitásukat, miközben csökkentik a környezetre tett negatív hatásukat. Emellett a a földművesek tanúsítványban részesülnek betakarításukért. Kattints és utazz Afrikában.

TÖRŐDÜNK A GLOBÁLIS CSALÁDUNKKAL

A SOLIDARIDAD-DAL VALÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS NEM CSAK NŐ A FENNTARTHATÓ PÁLMAOLAJ ÉS A PÁLMAMAGOLAJ ELÉRHETŐSÉGÉT NÖVELI, HANEM A HELYI GAZDÁKAT IS TÁMOGATJA: ÍGY JAVÍTJA AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS A GAZDÁK ÉS CSALÁDJAIK MEGÉLHETÉSÉT:

 

EZ AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS HOZZÁJÁRUL AZ ENSZ KÖVETKEZŐ FENNTARTHATÓSÁGI CÉLJAINAK (SDGS) MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ:

You need to accept cookies to play this video

HA A FENNTARTHATÓSÁGRÓL VAN SZÓ, MI TÖBB KAPURA JÁTSZUNK!

Több szociális & környezetvédelmi projektet is támogatunk, például a Plastic Bank-kel együttműködve segítünk összegyűjteni és újrahasznosítani a tengerparton lévő műanyag szemetet, és ebből készítjük flakonjainkat.

BÚCSÚT INTÜNK A SZILIKONOKNAK & A MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEKNEK

Termékeink szilikon és mesterséges színezék mentesek.

FEDEZD FEL EZT IS

ÚJ:
PURPLE RAIN
A REMIX

A SZÍVÜNK
ÖSSZETÖRHET, DE A
HAJUNKNANK NEM
MUSZÁJ.

Testápolás & Hajápolás

TERMÉKEK, AMIKKEL NAPOKAT TÖLTENÉL A ZUHANY ALATT

KIVÁNCSI VAGY AZ ÖSSZETEVŐKRE? EZT NÉZD!

Hidegen préselt olajok, stabilizálók, hidroxi-etilcellulóz, karbomer, xantángumi… érdekel, mik ezek?

HŰSÖLJ, AKÁRCSAK HIDEGEN PRÉSELT OLAJAINK

Azon gondolkozol, hogy mik is azok a hidegen préselt olajak? Hagy meséljük el, hogyan is kerülnek ezek az értékes olajak kivonásra és mik is az előnyeik.