Home > Összetevőink > Illatok

Illatok

Illataink természetes eredetű illóolajokat tartalmaznak, melyeket természetes módon nyerünk ki.

< Back

Illatok

Pomegranate Scent

Gyümölcsös - energizáló

Kirobbanó élmény a gránátalma erőteljes illatának köszönhetően, melyet a pompás természetes bogyók és modern gyümölcsök keveréke tesz élénkebbé az kényeztető ápolásért.

Avocado Scent

Friss - Modern - Zamatos

Érzékeink mély regenerálása az avokádó friss és modern illatanyagával. A gyümölcsös lédússágot kiegyensúlyozzák a zöld illatjegyek, melyeket lágy fás illatok vesznek körül.

Argan Scent

Fás - Virágos - Borostyános

Természetes illatélmény. A fejillatot vadméz és az értékes ylang alkotja, melyet a gazdag és édes rózsaillat követ, érzéki íriszbe és gyümölcsös jegyekbe nyújtózva. Az egzotikus vanília és gyengéd argánolaj kombinációja lágyan simogatja az érzékeket. Végül pedig teret engedünk a fás egzotikus pacsuli illatának, mellyel természetes illatot nyújtunk.

Coconut Scent

Egzotikus gyümölcsös - Kókuszos

A modern, egzotikus, gyümölcsös és friss könnyed, elbővölő kókuszvizet rejt, melyet fehér fás jegyek vesznek körül.

Passion Fruit Scent

Gyümölcsös - Elegáns - Pompás

Édeskés és könnyed,az ápoló gyümölcsök ínyenc és pompás harmóniája teszik nagyon egyedivé az illatot, elegáns, zamatos és szikrázó illatjegyekkel.

Olive Scent

Gyümölcsös - Citrusos - Fás

A hidegen préselt prémium olívaolaj visszaidézi a friss, mégis meleg, zöld növényi aromákat. Ez az illat a citrusos és zöld jegyek revitalizálásával fejezi ki a nyári napsütést, mely egy meleg virágos, fűszeres szívbe vezet, amely nemesen ül a borostyán, a vetiver és a szantálfa kényeztető párnájában.

Almond Scent

Érzéki - Ínyenc - Krémes

Egy természetes mandulaillatot hoztunk létre egy érzéki és ínyenc krémes háttérrel közvetítve.