Történetünk | Missziónk

ZÖLD FENNTARTHATÓSÁGI MISSZIÓNK

Ahogy Te is, a Nature Box is gondoskodik a Földről.
Célunk, hogy ahol csak lehet újrahasznosított műanyagot használjunk, így samponjaink, hajbalzsamjaink és tusfürdőink 25%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

És ha társadalmi felelősségvállalásról van szó még többet teszünk!
A Nature Box nemzetközi fejlesztési szervezetekkel működik együtt és kisebb helyi farmereket támogat a nyersanyagok fenntartható kitermelésével kapcsolatosan.
Jelenleg két szervezettel működünk együtt – támogass minket Te is.

TÖRTÉNET A GUÁRBABRÓL

A guárbab vagy csomósbab egy olyan összetevő, mely ápolja a hajat és a bőrt is, mely a Nature Box termékekben 2017 óta megtalálható. A Nature Box Indiában Bikaner sivatagi kerületében, az indiai Rajasthánban támogatja a guárbab ültetvényeken dolgozó farmereket, ahol megtanulják hogyan kell megfelelően guárbabot termeszteni és például olyan társadalmi támogatást is kapnak, mint például, hogy hogyan alakítsanak ki saját kertet.
Kövess minket és nézd meg eredményeinket!

A Guárbab farmerek Indiában

TÖRTÉNET A PÁLMAOLAJRÓL

Továbbá, a Nature Box összefogott a Solidaridad szervezettel a fenntartható pálmaolaj termesztés érdekében. A Solidaridad egy nemzetközi fejlesztési szervezet mely a világ számos régiójában kis farmereket támogat a fenntartható pálmaolaj kitermelésben. Fedezd fel egyik projektüket nigériában, ahol a kis farmerek oktatást és támogatást kapnak a fenntartható pálmaolaj kitermelésben. Ez lehetővé teszi a farmerek számára, hogy növelhessék hatékonyságukat és csökkenthessék a környezetre háruló negatív hatást. Ezen kívül a gazdálkodók helyi igazolást kapnak terményeikért.
Kattints és utazz Afrikába.

A Fenntarthatósági projekt Algériában