HŰSÖLJ, AKÁRCSAK HIDEGEN PRÉSELT OLAJAINK

MIK AZOK A HIDEGEN PRÉSELT OLAJOK?
ITT TÖBBET MEGTUDHATSZ RÓLUK. ÉS PSSSZT, GÖRGESS LE, ÉS NÉZD MEG A HIDEGEN PRÉSELÉS FOLYAMATÁT!

Tudod, hogy a hidegen préselt olajok mitől olyan különlegesek? A hidegen sajtolás már régóta létezik, és a sajtolás egyik legjobb módszereként ismert. A hidegen préselés folyamata során nem alkalmazunk külső hőt. Ez a gyengéd folyamat nem tesz kárt az olajokban, vitaminokban és antioxidánsokban, így azok megőrzik hatékonyságukat.

Az olajok megőrzik természetes színüket és illatukat és minden bennük lévő tápanyagot, antioxidánsokat, egészséges zsírsavakat és az olyan vitaminokat mint az A, B, C vagy E vitamin.

Formuláink egy finom réteget képeznek a hajon és a bőrön, mely nem zsíros, így hidratálást biztosítanak és táplálják a hajat és a bőrt.

KULISSZÁK MÖGÖTT

Kíváncsi vagy, hogyan készülnek a hidegen préselt olajok? Szakértőink most megmutatják, milyen eljárással nyerik ki az értékes olajokat a természetes összetevőkből a hidegen préselés technológiájával!

You need to accept cookies to play this video

TERMÉSZETESEN A KÖZÖSSÉGI MÉDIA FELÜLETEIN IS MEGTALÁLSZ MINKET!

FEDEZD FEL EZT IS

HA A FENNTARTHATÓSÁGRÓL VAN SZÓ, MI TÖBB KAPURA JÁTSZUNK!

Több szociális & környezetvédelmi projektet is támogatunk, például a Plastic Bank-kel együttműködve segítünk összegyűjteni és újrahasznosítani a tengerparton lévő műanyag szemetet, és ebből készítjük flakonjainkat.

HŰSÖLJ, AKÁRCSAK HIDEGEN PRÉSELT OLAJAINK

Hűsölj, akárcsak hidegen préselt olajaink.
Azon gondolkozol, hogy mik is azok a hidegen préselt olajak? Hagy meséljük el, hogyan is kerülnek ezek az értékes olajak kivonásra és mik is az előnyeik.

KIEMELT TERMÉKEINK

ÚJ:
PURPLE RAIN,
A REMIX

A PIRÍTÓSODON
SZERETED AZ AVOKÁDÓT?
A HAJADON ÉS
A BŐRÖDÖN
IS TETSZENI FOG! 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Azon tűnődsz, hogy mi van a termékeinkben? Mitől lesznek vegánok és hol tudod őket beszerezni? Választ adunk kérdéseidre. Szerelmesleveleket is örömmel fogadunk. Nézd meg, mások miket kérdeztek tőlünk!

TESZTELTEK ÁLLATOKON?

NEM! A kozmetikai termékek és kozmetikai összetvők állatokon történő tesztelését az EU szabályai tiltják. A Nature Box természetesen eszerint cselekszik. Termékeinket a gyártási folyamat egyik pontján sem teszteljük állatokon. Boldogan jelenthetjük ki, hogy termékeink teljesen vegánok.

 
VEGÁNOK A TERMÉKEITEK?

IGEN! Minden Nature Box formula 100%-ban vegán. Formuláinkban nem használunk állati eredetű termékeket, melléktermékeket vagy származékokat. Ezzel pedig természetesen azt is értjük, hogy NEM tesztelünk állatokon - ahogy ezt a szabályozások tiltják.