ILLATOK

 
ILLATAINK TERMÉSZETES EREDETŰ ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZNAK, MELYEKET TERMÉSZETES MÓDON NYERÜNK KI.

POMEGRANATE SCENT

GYÜMÖLCSÖS - ENERGIZÁLÓ

KIROBBANÓ ÉLMÉNY A GRÁNÁTALMA ERŐTELJES ILLATÁNAK KÖSZÖNHETŐEN, MELYET A POMPÁS TERMÉSZETES BOGYÓK ÉS MODERN GYÜMÖLCSÖK KEVERÉKE TESZ ÉLÉNKEBBÉ AZ KÉNYEZTETŐ ÁPOLÁSÉRT.

AVOCADO SCENT

FRISS - MODERN - ZAMATOS

ÉRZÉKEINK MÉLY REGENERÁLÁSA AZ AVOKÁDÓ FRISS ÉS MODERN ILLATANYAGÁVAL. A GYÜMÖLCSÖS LÉDÚSSÁGOT KIEGYENSÚLYOZZÁK A ZÖLD ILLATJEGYEK, MELYEKET LÁGY FÁS ILLATOK VESZNEK KÖRÜL.

ARGAN SCENT

FÁS - VIRÁGOS - BOROSTYÁNOS

TERMÉSZETES ILLATÉLMÉNY. A FEJILLATOT VADMÉZ ÉS AZ ÉRTÉKES YLANG ALKOTJA, MELYET A GAZDAG ÉS ÉDES RÓZSAILLAT KÖVET, ÉRZÉKI ÍRISZBE ÉS GYÜMÖLCSÖS JEGYEKBE NYÚJTÓZVA. AZ EGZOTIKUS VANÍLIA ÉS GYENGÉD ARGÁNOLAJ KOMBINÁCIÓJA LÁGYAN SIMOGATJA AZ ÉRZÉKEKET. VÉGÜL PEDIG TERET ENGEDÜNK A FÁS EGZOTIKUS PACSULI ILLATÁNAK, MELLYEL TERMÉSZETES ILLATOT NYÚJTUNK.

COCONUT SCENT

EGZOTIKUS GYÜMÖLCSÖS - KÓKUSZOS

A MODERN, EGZOTIKUS, GYÜMÖLCSÖS ÉS FRISS KÖNNYED, ELBŐVÖLŐ KÓKUSZVIZET REJT, MELYET FEHÉR FÁS JEGYEK VESZNEK KÖRÜL.

PASSION FRUIT SCENT

GYÜMÖLCSÖS - ELEGÁNS - POMPÁS

ÉDESKÉS ÉS KÖNNYED,AZ ÁPOLÓ GYÜMÖLCSÖK ÍNYENC ÉS POMPÁS HARMÓNIÁJA TESZIK NAGYON EGYEDIVÉ AZ ILLATOT, ELEGÁNS, ZAMATOS ÉS SZIKRÁZÓ ILLATJEGYEKKEL.

OLIVE SCENT

GYÜMÖLCSÖS - CITRUSOS - FÁS

A HIDEGEN PRÉSELT PRÉMIUM OLÍVAOLAJ VISSZAIDÉZI A FRISS, MÉGIS MELEG, ZÖLD NÖVÉNYI AROMÁKAT. EZ AZ ILLAT A CITRUSOS ÉS ZÖLD JEGYEK REVITALIZÁLÁSÁVAL FEJEZI KI A NYÁRI NAPSÜTÉST, MELY EGY MELEG VIRÁGOS, FŰSZERES SZÍVBE VEZET, AMELY NEMESEN ÜL A BOROSTYÁN, A VETIVER ÉS A SZANTÁLFA KÉNYEZTETŐ PÁRNÁJÁBAN.

ALMOND SCENT

ÉRZÉKI - ÍNYENC - KRÉMES

EGY TERMÉSZETES MANDULAILLATOT HOZTUNK LÉTRE EGY ÉRZÉKI ÉS ÍNYENC KRÉMES HÁTTÉRREL KÖZVETÍTVE.