BÚCSÚT INTÜNK A MESTERSÉGES SZÍNEZÉKEKNEK, VALAMINT SAMPONJAINK SZILIKONT SEM TARTALMAZNAK

A Nature Box termékek sok mindentől mentesek. Első és legfontosabb: a jogszabályi követelményeknek megfelelően nem tesztelünk állatokon. A Nature Box tanúsítvánnyal ellátott vegán formulája is szembenáll azzal, hogy bántsuk kis barátainkat.

Emellett pedig nem érezzük szükségesnek, hogy bizonyos kemikáliákat a termékeinkbe tegyünk. Szilikonok? Bocsi, samponjainkban nem találhatók. Mesterséges színezékek? Sose szerettük őket és nem látjuk őket szívesen samponjaink formuláiban vagy szilárd termékeinkben. A csomagolásaink lehet, hogy színesek, de amikor a bőrről vagy a hajról van szó, az egyszerűség hívei vagyunk.

Ezért úgy döntöttünk, hogy minimalizáljuk a csomagolásainkból származó hulladékot és maximalizáljuk a felhasznált újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok arányát. Jelenleg flakonjaink és tégelyeink 98%-ban Social Plastic felhasználásával készültek, melyek a tengerparton és a szárazföldön kerültek összegyűjtésre és újrahasznosíthatók. Ne feledd, tubusaink (a kupak nélkül) szintén teljes mértékben újrahasznosíthatók!

FEDEZD FEL EZT IS

HA A FENNTARTHATÓSÁGRÓL VAN SZÓ, MI TÖBB KAPURA JÁTSZUNK!

Több szociális & környezetvédelmi projektet is támogatunk, például a Plastic Bank-kel együttműködve segítünk összegyűjteni és újrahasznosítani a tengerparton lévő műanyag szemetet, és ebből készítjük flakonjainkat.

HŰSÖLJ, AKÁRCSAK HIDEGEN PRÉSELT OLAJAINK

Hűsölj, akárcsak hidegen préselt olajaink.Azon gondolkozol, hogy mik is azok a hidegen préselt olajak? Hagy meséljük el, hogyan is kerülnek ezek az értékes olajak kivonásra és mik is az előnyeik.

KIEMELT TERMÉKEINK

ÚJ:
PURPLE RAIN,A
REMIX

A PIRÍTÓSODON 
SZERETED AZ AVOKÁDÓT?A HAJADON ÉS A BŐRÖDÖN IS TETSZENI FOG!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Azon tűnődsz, hogy mi van a termékeinkben? Mitől lesznek vegánok és hol tudod őket beszerezni? Választ adunk kérdéseidre. Szerelmesleveleket is örömmel fogadunk. Nézd meg, mások miket kérdeztek tőlünk!

TESZTELTEK ÁLLATOKON?

NEM! A kozmetikai termékek és kozmetikai összetvők állatokon történő tesztelését az EU szabályai tiltják. A Nature Box természetesen eszerint cselekszik. Termékeinket a gyártási folyamat egyik pontján sem teszteljük állatokon. Boldogan jelenthetjük ki, hogy termékeink teljesen vegánok.

 
VEGÁNOK A TERMÉKEITEK?

IGEN! Minden Nature Box formula 100%-ban vegán. Formuláinkban nem használunk állati eredetű termékeket, melléktermékeket vagy származékokat. Ezzel pedig természetesen azt is értjük, hogy NEM tesztelünk állatokon - ahogy ezt a szabályozások tiltják.